Elip Holding

Elip Holding Srl a fost înfiinţată în anul 2012, când şi-a început activitatea de prestări servicii în domeniul tăierii şi montării geamurilor, oglinzilor, respectiv producerea de geam termopan .

Suntem specializati in lucrari unicat si personalizate in functie de client. Detinem un atelier de geamuri termopan unde producem sticla de ultima generatie: sticla termopan cu 2, 3 camere, care ofera cea mai buna izolatie termica.

Totodata, prelucram si geamuri ornamentale, oglinzi gravate sau fazetate in functie de preferintele clientului.

Astfel, vrem sa va scutim de pierderi de timp si de efort ajutandu-va sa gasiti intr-un singur loc tot ce trebuie pentru o fereastra de calitate.

Comercializam sticla ornamentala clara sau bronze, oglinzi, sticla clara sau bronze

STICLA ORNAMENTALA

Sticla Ornamentala este o sticlă obţinută prin procedeul de sablare sau prin diferite striaţii de la suprafaţa materialului, sticlă folosită cu precădere la uşi, compartimentări interioare.

OGLINZI

Avem o gamă variată de oglinzi pentru casă. Alege o oglindă decorativă, o oglindă de baie, pentru hol sau pentru dormitor care îți va face casa să pară mai spațioasă și mai luminoasă.

STICLA CLARA SAU BRONZE

Este fabricat prin flotarea unei benzi continue de sticlă pe o baie metalică. Este fabricat din sticla calcosodică, de înaltă calitate, având fețe plan paralele, suprafață naturală și transparență nedistorsionată.

GEAM TERMOIZOLANT

Sticla LOW-e este un tip de sticlă ce reflectă o mare parte din radiațiile solare, garantând un transfer termic mai mic și un grad de economie și ergonomie sporit.

STICLA BOMBATA

Geamurile bombate pot fi executate din aproape orice tip de sticlă. Pot fi folosite pentru a da o valoare estetică unică la uși sau chiar la un perete de sticlă ori un panou despărțitor de interior.

STICLA SABLATA

Sticla sablata cu model, ornamental sablata si tratata incolor, prin patrunderea luminii ofera un aer personalizat si elegant spatiului dvs, fara tratament antipata, nesecurizata, fara canturi slefuite, disponibil in orice dimensiune.